Soul body fusion ®

Lichaam, ziel en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij velen van ons zijn het lichaam en het hoger zelf niet meer goed op elkaar afgestemd, als gevolg van bijvoorbeeld trauma’s, misbruik, teleurstellingen en verdriet.

Vaak belemmert deze afscheiding ons van ons volledige potentieel, het zicht op onszelf en de wereld om ons heen. Soul Body Fusion® helpt je om je hoger zelf, je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, het lichtwezen dat je bent. Daardoor kun je steeds meer jezelf zijn, je ontplooien, bewuster en met meer vertrouwen en liefde in het aardse leven staan, gezonder zijn, je beter voelen, meer gaan stralen, …… Een Soul Body Fusion® bestaat uit drie sessies van een half uur. 

De tweede sessie volgt een week na de eerste. De derde sessie is drie weken na de eerste. Deze serie van drie blijkt het meest effectief, omdat het lichaam zo kan wennen aan de hogere frequenties.

Agenda

WelZijn verzorgt ook cursussen en lezingen.

Bekijk agenda

Contactinformatie

Molenbos 5
7261 LM Ruurlo    

Telefoon 06 - 46 67 65 60
Of stuur mij een bericht

Scroll naar boven