Blog

Mijlpalen zijn er om te vieren!

14-01-2022

Mijlpaal

Dit is mij aangereikt tijdens gevolgde cursussen over projectmanagement en managementvaardigheden. Dit was nog in mijn tijd als fysiotherapeut en kwaliteitsfunctionaris bij een grote zorgorganisatie in Amersfoort. Geweldig veel van geleerd, van die tijd en wat hebben we mooie mijlpalen gevierd. Inmiddels werk ik alweer bijna 5 jaar in mijn eigen praktijk en ben ik heel gelukkig met het werk dat ik nu doe.

Ik word er toch zó blij van! Dat is op zich ook al reden genoeg om te vieren, maar over welke mijlpaal heb ik het nu dan? Vijf jaar eigen praktijk is natuurlijk ook een mijlpaal... ja! En nu is mijn website ook nog helemaal vernieuwd (nog een mijlpaal) en kan ik daar op bloggen. En dit is mijn allereerste blog! Dat zijn dus al 3 mijlpalen... en dat ga ik met jullie vieren. En dat doe ik zo: iedere huidige of nieuwe cliënt die een consult van minimaal een uur afspreekt tussen 1 december en 15 december 2015 en verwijst naar deze eerste blog, krijgt een WelZijn-waardebon van 25 minuten cadeau. Om zelf van te genieten of om aan een ander te geven. Je kunt ook kiezen voor een korting van € 25,- op de consultprijs. Dus maak er gebruik van!

En over welke onderwerpen gaan de komende blogs? Over dingen die mij raken, over gezondheid, spiritualiteit en bewustwording, over het leven... Ik vind het leuk als je me blijft volgen!

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten