Blog

Waarom wij op aarde zijn

14-01-2022

space 1171283

Tien jaar geleden ging het niet zo goed met mij. Ik liep op allerlei fronten vast en wist niet meer hoe ik verder kon komen. Ik werd ziek en bleef maar moe, herstelde niet meer.
Omdat ik graag inzicht wilde om mijn leven weer vlot te trekken, ging ik voor een consult naar een medium, een gidswerker.

Christuservaring
Wat er daar gebeurde was zo ontzettend bijzonder. Ik had een Christuservaring. Ik mocht ervaren wat het is om onvoorwaardelijke liefde te voelen. En de boodschap die erbij kwam was zo ontzettend liefdevol!
De rode draad van de boodschap aan mij was, dat het belangrijk is om echt van binnenuit te voelen wat goed is voor mij, ongeacht de omstandigheden of wat anderen menen dat goed is. Ik had al vele levens mijzelf klein gemaakt, uit angst om gestraft te worden als ik mijn echte Zelf liet zien. Of om niet geaccepteerd te worden als ik niet deed wat de maatschappij van mij verlangde. Ik had al die tijd mijn gevoel onderdrukt. Ook in mijn huidige leven had ik dat weer gedaan, mijn echte gevoel onderdrukt. Ik vertrouwde mijn eigen gevoel ook niet meer. En daarom liep ik vast en was ik zo ontzettend moe.

Mijn pad
Deze ervaring heeft mijn leven veranderd. Ik ben weer gaan leren vertrouwen op mijn gevoel en heb een paar ingrijpende besluiten genomen. Ik heb mijn relatie beëindigd. Ik ben vervolgens op mijn 40e gaan studeren wat ik eigenlijk altijd al had willen doen. Na die studie heb ik mijn vaste baan opgezegd, ook al was ik alleenstaande moeder met 2 kinderen en een hypotheek. Ik heb mijn hart gevolgd en ben mijn eigen praktijk gestart. Niet dat ik geen angst voelde bij deze stappen, maar ik deed het toch. Ik koos voor mezelf en voor mijn pad. En dat is het mooiste cadeau geweest wat ik mijzelf heb kunnen geven.

Ook voor jou
Vanmorgen las ik mijn aantekeningen van deze boodschap van Christus weer eens door, en opnieuw was ik erg ontroerd over de schoonheid ervan en de liefde die eruit sprak. En ik besefte dat die boodschap niet alleen voor mij is, maar ook voor jou. En daarom deel ik hem nu ook met jou. Wij hebben allemaal die goddelijke vonk in ons en kunnen veel meer dan we denken. Wij kunnen vertrouwen op onszelf en dat het allemaal goed komt als we ons gevoel volgen en ons eigen pad lopen. Dus volg je gevoel en je hart en verander die situatie die niet meer goed voelt voor je. Dat kun je. Als ik het kan, kun jij het ook. Creëer je leven zoals jij wilt dat het is!

Ervaringen
Wij zijn op aarde om via allerlei ervaringen onszelf echt te leren kennen. En door die ervaringen kunnen wij worden wie wij willen zijn. Dan kunnen we ons licht laten schijnen en onze talenten in de wereld zetten. Het leven met liefde en vertrouwen tegemoet zien en onze angsten overwinnen. En ook anderen hun pad laten lopen en zonder oordeel naar hen kijken. Want iedereen loopt zijn eigen pad en beleeft zijn of haar ervaringen op zijn/haar eigen manier.
Natuurlijk zullen er ook ervaringen zijn die wij minder fijn vinden. Dat zijn onze echte uitdagingen en tegelijkertijd onze grootste ontwikkelmogelijkheden. Weet dat je geliefd bent en nooit alleen.
Ik wens je jouw pad toe.

Dit artikel delen:

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten